La CUS - Salut + Consum + Alimentacio amb el Dia Internacional de les Dones

Data: 08-03-2021 - Categoría: SocialsLes dones es troben a la primera línia de la crisi de la COVID-19 com a treballadores de la salut, cuidadores, innovadores i organitzadores comunitàries. També es troben entre les i els líders nacionals més exemplars i eficaços en la lluita contra la pandèmia. La crisi ha posat en relleu tant la importància fonamental de les contribucions de les dones com les càrregues desproporcionades que suporten.

Per això, aquest any sota el tema "Dones líders: Per un futur igualitari en el món de la Covid-19", la CUS - Salut + Consum + Alimentació s'uneix a la celebració dels enormes esforços que realitzen dones i nenes a tot el món per forjar un futur més igualitari i recuperar-se de la pandèmia de la COVID-19.

Així mateix, està d'acord amb el tema prioritari de el 65è període de sessions de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dona, "Dones en la vida pública, igualtat de participació en la presa de decisions" i amb l'emblemàtica campanya Generació Igualtat , que exigeix ​​el dret de les dones a la presa de decisions en totes les esferes de la vida, la mateixa remuneració la distribució equitativa de les cures i el treball domèstic no remunerats, la fi de totes les formes de violència contra les dones i les nenes i uns serveis d'atenció de la salut que donin resposta a les seves necessitats.

Per tot això, el Dia Internacional de la Dona d'aquest any és un clam a favor de la Generació Igualtat, per tal d'actuar per aconseguir un futur igualitari per a totes i tots.