Avís legal

Tot els continguts inclosos en aquesta web així com la web mateixa són propietat de la Coordinadora d’Usuaris de la Sanitat, Salut, Consum i Alimentació. També d’altres què hagin estat autoritzar per la C.U.S.

La CUS es reserva tots els drets de propietat intel•lectual, d’acord amb la normativa vigent.

L’ús d’aquesta web és personal i només té efectes informatius, en cap cas comercials. Només està autoritzat l'ús personal del web a efectes informatius i no comercial i sempre que la seva utilització sigui diligent, legal, correcta i lícita. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

La C.U.S. mirarà de mantenir actualitzats els continguts del web i queda exonerada de responsabilitat per danys i perjudicis que puguin derivar-se per la falta d’actualitat,  veracitat, exactitud i/o exhaustivitat dels seus continguts. La informació facilitada en aquesta web no substitueix en cap cas, la normativa general o sectorial què pugui aplicar-se a cada cas.

La C.U.S. es reserva el dret a canviar el portal sense cap avís previ, amb l'objecte d'actualitzar, corregir, modificar, afegir o eliminar els seus continguts.

L’entitat no és responsable de la informació obtinguda a través dels enllaços amb altres webs externes.

La C.U.S. no pot garantir que la web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accés a la web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

Tota la informació que a través de la web s’obtingui online té caràcter informatiu i orientatiu, i en cap cas es podrà derivar d’aquesta cap efecte jurídic vinculant.

Es pot utilitzar o reproduir el contingut de la web sempre que es citi expressament la font.

Per tal d’actualitzar, modificar, incorporar, eliminar, corregir o afegir continguts, la C.U.S.,  es reserva el dret a canviar la web sense cap avís previ.

15 de novembre de 2011.