CECU celebra l'acord amb Europa, però demana mesures a llarg termini per limitar el preu de l'energia

Data: 26-04-2022 - Categoría: Consum


 
La Confederació de Consumidors i Usuaris (CECU) celebra l'acord aconseguit entre la Comissió Europea i Espanya i Portugal per limitar l'impacte del preu del gas sobre la factura del mercat elèctric a la península ibèrica, però exigeix ​​que se segueixi treballant perquè el dret a l'energia està garantit més enllà de pegats.

"Aquest acord podria resultar en un petit salvavides però no ho queda tot. Amb això no se solucionen tots els problemes de la factura elèctrica. Hem de seguir exigint més transparència i uns preus justos per als consumidors, a més d'una oferta basada en energies renovables i respectuoses amb el medi ambient", va destacar el president de CECU, Fernando Móner.

CECU considera que, encara que cal esperar veure els detalls després de la futura aprovació d'aquestes mesures del Consell de Ministres, la limitació dels preus és una cosa positiva. Tot i això, ha recordat que el preu límit que s'establirà segueix molt per sobre dels rècords assolits fins a l'any passat, quan va començar l'escalada de preus.

Més informació AQUI